Skate4AIR 2022

Skate4AIR 2022

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je (blijven) bewegen tegen taaislijmziekte? Houd de website van Skate4AIR en de socials in de gaten. En zet de data voor de 11e editie maar vast in de agenda (onder voorbehoud):
  • Skate4AIR Classic: dinsdag 25 januari 2022
  • Skate4AIR Daylight Challenge: zaterdag 19 februari 2022

 

Uitdagende schaatstochten

We organiseren al 10 jaar uitdagende schaatstochten. Unieke, compleet verzorgde ervaringen, waar onze deelnemers hun grenzen verleggen. Zoals mensen met taaislijmziekte dat dagelijks doen. Bekijk de aftermovie van de Skate4AIR Classic 2020 van Eye Movement Productions voor een impressie in Oostenrijk. En de Daylight Challenge 2020 video voor een impressie van Zweden. 

 

 
 

 

Schaatsen tot het niet meer nodig is 

Dit alles natuurlijk zonder winstoogmerk. De organisatie van Skate4AIR wordt mogelijk gemaakt door vele vrijwilligers die zich hiervoor belangeloos inzetten onder het motto: Schaatsen tot het niet meer nodig is!

Over 10 jaar hopen we dat Skate4AIR niet meer nodig is. Mede dankzij onze inspanningen is taaislijmziekte dan veranderd van een dodelijke in een chronische ziekte, waar goed mee te leven valt. We schaatsen tot het niet meer nodig is! Benieuwd waar de opbrengst van dit jaar naartoe gaat?

 

Doel Skate4AIR 2021