Maatschappelijk ondernemen? Steun Skate4AIR!

Help onze missie te volbrengen

Skate4AIR wil mensen met taaislijmziekte de kans op een normaal leven geven. Dat doen we door uitdagende schaatstochten te organiseren. Unieke, compleet verzorgde ervaringen, waar onze deelnemers hun grenzen verleggen. Zoals mensen met taaislijmziekte dat dagelijks doen.

Zo halen we geld op voor wetenschappelijk onderzoek, waarmee de ontwikkeling van medicijnen het laatste zetje krijgt. Een medicijn ligt binnen handbereik. Over 10 jaar stoppen met Skate4AIR, omdat onze missie dan volbracht is. Tot die tijd gaan we door: schaatsen tot het niet meer nodig is! 

Partners en sponsors nodig

Wij willen dat al het geld wat onze deelnemers bij elkaar schaatsen, volledig ten goede komt aan onderzoek naar taaislijmziekte. Dit betekent dat wij voor de organisatie van onze evenementen steunen op samenwerking met sponsoren en partners. Samen zorgen we ervoor dat we zoveel mogelijk geld kunnen ophalen voor onderzoek.

Partners

  • Helpen ons middels een financiële bijdrage voor het bekostigen van de evenementen en zetten waar mogelijk hun expertise in om de organisatie van Skate4AIR te verbeteren.
  • Zij zorgen ervoor dat wij in staat zijn het, door deelnemers opgehaalde, sponsorgeld volledig te kunnen inzetten voor onderzoek naar taaislijmziekte, door een bijdrage voor de organisatiekosten
  • Onze intentie met het aangaan van een partnership is een langdurige en intensieve samenwerking waarin wij veel, over en weer, voor elkaar kunnen betekenen.

Sponsoren

  • helpen ons om met behulp van financiële middelen, diensten of producten de deelnemers te faciliteren in hun prestaties, in ruil voor publiciteit.
  • Zij zorgen ervoor dat wij onze deelnemers iets extra’s kunnen bieden op onze evenementen, zoals film-/fotomaterialen, bidons, voedingsmiddelen en promotiemateriaal.

Maatschappelijk ondernemen? Steun Skate4AIR! 

We vinden het fantastisch om samen te werken met partners en sponsors die net zo gemotiveerd zijn als wij, om zich in te zetten tegen taaislijmziekte! Daarom staan wij altijd open om met elkaar in gesprek te gaan en te onderzoeken hoe we elkaar kunnen helpen. 

Skate4AIR bestuurslid Olaf Sterkenburg gaat er graag over in gesprek. Hij is direct bereiken per e-mail: olaf.sterkenburg@gmail.com.

 

Sponsors

 

 
 
 

Mechan Groep

Mechan groep is een trotse partner van Skate4AIR. 

 

   

Cargill

Cargill Cares ondersteunt Skate4AIR met een charitatieve donatie voor onderzoek naar taaislijmziekte.

 

   

Brownline

Brownline ondersteunt Skate4AIR met een donatie zodat Skate4AIR haar evenementen voor fondsenwerving voor onderzoek naar taaislijmziekte kan organiseren.

 

Leefhuys

Leefhuys ondersteunt Skate4AIR met een donatie zodat Skate4AIR haar evenementen voor fondsenwerving voor onderzoek naar taaislijmziekte kan organiseren. 

Duosport 

 

Duosport

Duosport ondersteunt Skate4AIR deelnemers tijdens de schaatsclinics en op de Weissensee en het Runn meer.

 

Dalarna

Visit Dalarna is het toeristenbureau voor de regio Dalarna en ondersteunt de Skate4AIR Daylight Challenge

 

Hunter / Bioracer Speedwear

Hunter / Bioracer Speedwear levert de herkenbare geel-zwarte schaatspakken en alle andere Skate4AIR kleding.

 

 

Afbeeldingsresultaat voor editoo logo

   

Editoo

Editoo verzorgt het drukwerk voor de 10e editie van Skate4AIR.

 

 

 

 

Dito

Dito slijpgereedschappen sponsort Skate4AIR

 

 logo  

Grondwerk

Grondwerk biedt Skate4AIR kantoorruimte.

 

   

Concordia de Keizer

Concordia de Keizer biedt Skate4AIR de verzekering aan. 

 

     

NCFS

De Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting is de autoriteit in Nederland op het gebied van CF. De stichting ondersteunt Skate4AIR in haar strijd tegen de ziekte.

   

 

Albert Heijn Blaricum

Albert Heijn Blaricum levert de producten voor Koek & Zopie tijdens de Skate4AIR tochten in Oostenrijk en Zweden. Verder zijn ze al jaren onze steun en toeverlaat voor diverse logistieke zaken.  

   

Runn Winter Week

Christian van Dartel is onze ijsmeester in Zweden. Ook organiseert hij de Runn Winter Week op het Runn meer.

 
 

Flowbox

Flowbox zorgt er via een livepage voor dat het thuisfront kan meegenieten met wat onze deelnemers in Oostenrijk en Zweden beleven: live.skate4air.nl. 

https://getflowbox.com/

 

 

 

SOS design

SOS design verzorgt de visuele branding voor Skate4AIR.

 

 

Viking

Viking biedt een unieke schaatsdeal aan de deelnemers van Skate4AIR, adviseert en faciliteert het testen van hun schaatsen en biedt een magazijnopslag aan.

 

 

 

 

 Hertz

Hertz Car Rental sponsort auto's t.b.v. transport van de materialen naar de clinics in Nederland en de evenementen in Oostenrijk en Zweden.