Hoe kan ik doneren?

Doneer eenmalig Doneer structureel Doel 2022

 

Doneer en help onze droom te verwezenlijken: We gaan voor genezing!

We durven te dromen, want we gaan voor genezing! Dat gaat niet zomaar. Er is nog veel onderzoek, geld en inzet nodig. Maar het kan! Samen maken we het mogelijk.

Met iedere kilometer komen we dichter bij genezing. En onderweg maken we het leven van iedereen met taaislijmziekte steeds een beetje beter.

Skate4AIR wil dat iedereen met taaislijmziekte gezond is en een normaal leven kan leiden. Daarvoor blijven wij slagen maken. Samen werken we naar die grote droom toe.

 

Verschillende donatiemogelijkheden

Je kunt een algemene donatie doen of specifiek doneren voor de actie van een deelnemer of een team. Dit kan via het persoonlijke profiel van de schaatser die je wilt sponsoren, te vinden onder Deelnemers (Acties). Onderaan dit profiel kun je een bedrag overmaken via iDeal, PayPal of creditcard. Klik daarvoor op de "doneer eenmalig" button. 

Als je geen specifieke schaatser wilt sponsoren, kun je ook bijdragen aan één van onze events (Classic of Daylight Challenge) of een algemene donatie doen aan Skate4AIR. 

Daarnaast heb je de mogelijkheid om een vaste donateur van Skate4AIR te worden. Je doneert structureel (maandelijks of jaarlijks). Zo help je Skate4AIR op de lange termijn! 

Skate4AIR heeft de ANBI status. Dit betekent dat onder bepaalde voorwaarden, donaties aan Skate4AIR aftrekbaar zijn van de belasting. 

Het geld dat wordt opgehaald gaat naar iniatieven die ons steeds een stap dichterbij onze droom brengen: genezing van taaislijmziekte. Nieuwsgierig waar we dit jaar voor schaatsen? Klik op onderstaande buttons en steun Skate4AIR! 

 

Of wil je op een andere manier bijdragen?

Ik wil Skate4AIR helpen met een speciale actie

Geweldig! We ondersteunen je graag. Stuur een mail met jouw idee naar info@skate4air.nl en we nemen contact met je op! Wil je graag je handen uit de mouwen steken, maar weet je nog niet hoe? Kijk naar tips voor sponsorwerving.

  

Ik wil als vrijwilliger aan de slag

We kunnen altijd enthousiaste mensen gebruiken. Niet alleen in de voorbereiding, maar ook tijdens het evenement op de Weissensee of in Zweden. Heb je interesse? Stuur een mail naar info@skate4air.nl

 

Doneer eenmalig Doneer structureel Doel 2022