COVID-19 Daylight Challenge

Belangrijke informatie i.v.m. COVID-19

Voordat je je inschrijft voor de 11e editie van Skate4AIR willen wij benadrukken dat we bij de organisatie rekening moeten houden met de geldende maatregelen in het kader van het COVID-19 virus in Nederland en Zweden. We doelen hiermee op bijzondere bepalingen, voorwaarden en maatregelen die van van kracht (kunnen) zijn om de verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Dit zien we terug in de Algemene Voorwaarden en het Deelnemersreglement van Skate4AIR (zie de buttons hieronder). We vragen je deze bepalingen en maatregelen zorgvuldig door te lezen, voordat je je definitief inschrijft voor Skate4AIR en akkoord gaat met het Deelnemersreglement.

Omdat Skate4AIR een stichting is zonder winstoogmerk, maar we wel onze kosten (en zorgplicht) hebben bij het organiseren van de Skate4AIR Daylight Challenge 2022, hebben wij het Deelnemersreglement aangepast aan een tijd waarin we met COVID-19 leven. Wij vinden het belangrijk dat je je hiervan bewust bent bij inschrijving. Uiteraard draag je bij inschrijving een risico tot maximaal je reeds betaalde inschrijfgeld. In het Deelnemersreglement kun je alle details en voorwaarden rustig nalezen.

Wij zijn ons bewust van de onzekerheden die er nu nog zijn. Het is niet te voorspellen welke beperkende maatregelen nog van toepassing zijn in januari 2022. Wij rekenen op jullie begrip en medewerking en hopen dat wij een bijzondere 11e editie van Skate4AIR kunnen organiseren. 

 

Coronatoegangsbewijs

Elke deelnemer aan het evenement dient in het bezit zijn van een coronatoegangsbewijs. Een coronatoegangsbewijs is een negatieve testuitslag (van minder dan 24 uur voor het evenement), een vaccinatiebewijs van volledige vaccinatie of een bewijs van herstel van corona minder dan 6 maanden geleden. Voor deelname aan de SkateAIR Daylight Challenge en toegang tot de clinics is dus het volgende nodig:

  • Een coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of een printexemplaar via de website CoronaCheck.nl
  • Een geldig legitimatiebewijs (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs).

Meer informatie over 'Coronatoegangsbewijs voor evenementen met CoronaCheck' vind je op de website van de Rijksoverheid.

We houden op alle mogelijke manieren rekening met de overheidsadviezen die er nu en op het moment van plaatsvinden van de clinics en de Daylight Challenge gelden in Nederland en Zweden.

 

Deelnemersreglement Skate4AIR Skate4AIR Daylight Challenge