Omdat ik nog jarenlang de zon wil zien opkomen

Yvonne Verschoor-Broeksma

( Ik doe mee met de Daylight Challenge | Member of team: Cysters & Buddy's )

Raised

3.641
115% reached of my target amount €3.150
Closed You can't donate anymore

Schaatsen, tot de zon onder gaat. Dat is wat ik met skate4air ga doen, geld inzamelen voor Cystic Fibrosis!!!

Ik zou meedoen met de editie van 2019. Helaas brak ik tijdens een training drie weken voor de Challenge 2019 mijn elleboog door een botsing met een jonge onoplettende schaatser. Heel vervelend, kan gebeuren. Hierdoor werd wel mijn deelname on hold gezet want de chirurg raadde me ten strengste af om me te doen. Ik vond het super rot maar ik liet me door zoiets niet uit het veld slaan! Omdenken en dealen met tegenslagen ben ik inmiddels kampioen in dankzij mijn cf. Ik heb nu een vol jaar om me voor te bereiden voor de Daylight Challenge in 2020 en daar ga ik 200% voor! Helpen jullie mee?

 

Ik ben Yvonne, 32 jaar en ik heb CF. Dit beïnvloed mijn dagelijks leven enorm. Dagelijks moet ik een balans vinden waarmee ik zo fit mogelijk blijf en kan voorkomen dat mijn conditie achteruit gaat. Als dat toch gebeurd is een opname van een paar weken in het ziekenhuis nodig.

 

Cf, cystic fibrosis (ook wel taaislijmziekte genoemd), is de meest voorkomende erfelijke ziekte met een beperkte levensverwachting. CF leidt tot toenemende luchtweginfecties met onomkeerbare schade aan de longen en stoornissen in de spijsvertering. CF is ongeneeslijk en progressief. Er is veel geld nodig voor onderzoek om een oplossing te kunnen vinden.

 

Ik zet me in door mee te doen met skate4air, draag jij je steentje bij door mij te sponsoren??

Available activities:

  • Ik doe mee met de Daylight Challenge (2/75 Available)
  • Vrijwilliger bij de Classic en Daylight Challenge
  • Vrijwilliger Daylight Challenge