Yara4AIR

Yara Gast

( 200 km | Member of team: Team Tjas )

Raised

1.203
120% reached of my target amount € 1.000
Closed You can't donate anymore

De afgelopen twee jaar is er een team van de Groningse studenten schaatsvereniging Tjas naar Oostenrijk afgereisd om de alternatieve Elfstedentocht te schaatsen op de Weissensee. Beide keren was ik vanuit de vereniging betrokken bij hun acties, maar nu wil ik graag zelf die uitdaging aangaan!! Ik schaats al erg lang en voor mij is schaatsen op natuurijs het mooiste wat er is. Omdat ik tijdelijk niet studeer ben ik in de gelegenheid om veel te trainen voor deze tocht en om verschillende acties te organiseren voor het inzamelen van sponsorgeld. Dit doe ik samen met 8 andere hele enthousiaste studenten die ook lid zijn bij Tjas.

Het geld dat we ophalen met onze acties is voor de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting om onderzoek te kunnen doen naar de ziekte cystic fibrosis oftewel taaislijmziekte. Dit is een erfelijke en ongeneselijke ziekte, waarbij patiënten last hebben van taai slijm in voornamelijk hun longen en spijsverteringssysteem. Dit leidt tot terugkerende luchtweginfecties en beschadigingen van deze organen. Voor hen is het dus een stuk minder vanzelfsprekend dat zij dergelijke sportieve uitdagingen aan kunnen gaan.

Ik ben ontzettend gemotiveerd om op 2 februari 2018 mijn uiterste best te gaan doen om de 200 km te volbrengen en hoop daarmee zoveel mogelijk geld op te halen. Jij kan me daarmee helpen door mij te sponseren. Iedere donatie is welkom!

Alvast heel erg bedankt!

Yara

Available activities:

  • 200 km (67/175 Available)
  • 150 km
  • 100 km
  • 50 km (only for CF patients)
  • Ik help als vrijwilliger