Rolf Hoogenberg

Rolf Hoogenberg schaatst voor Florian

( 200 km )

Donate now
More information

3 jaar geleden, samen met de geboorte van onze prachtige zoon Florian, werden wij geconfronteerd met de ziekte CF. Dankbaar zijn wij aan de NCFS die samen met de wetenschap vecht voor mensen met CF en hun naasten. Onderzoek naar de ziekte en medicijnen, het voeren van gesprekken met zorgverzekeraars en politiek maar ook de juiste begeleiding voor het omgaan met de ziekte zijn ontzettend belangrijk. Daarin is al zoveel moois gerealiseerd! Maar we zijn er nog niet. Ga samen met mij de strijd aan tegen CF en steun mij tijdens mijn grensverleggende alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee die ik schaats om een beter leven voor mijn zoon en alle andere CF-patiënten mogelijk te maken.

Het doelbedrag van Skate4AIR Classic dit jaar is € 250.000
Mijn persoonlijke spaardoel (als bijdrage voor het totale doelbedrag) is € 7.500,-

Ontzettend bedankt voor jouw steun!!

Rolf

 

Wist je dat?

  • De organisatie-, reis- en verblijfskosten worden betaald door deelnemers (zoals ik) zelf. 
  • 100% van jouw donatie gaat naar het goede doel. 
  • Alle bijdragen – groot of klein – zijn welkom.
  • Jouw bijdrage gaat rechtstreeks naar de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting (NCFS) voor baanbrekend onderzoek in de strijd tegen Cystic Fibrosis.

Meer info

Activity: 200 km

Available activities:

  • 200 km
  • 150 km
  • 100 km
  • 50 km (only for CF patients)
  • Ik help als vrijwilliger
10
26/01/2020
17:07

Anonymous

View all
  View all
18/01/2020 | 14:10

Plannen bijstellen

Lieve donateurs, familie, vrienden; kortom: de gewaardeerde jij die mijn actie mogelijk maakt,  Na een prachtige periode van intensief trainen (4x per week intensief, 2x per week herstel 1x rust) en een overweldigende periode van donaties voor het goede doel: een beter leven voor Florian, een beter leven voor mensen met CF heb ik helaas een minder goed bericht.  Ik moest ervan huilen dat ik het voor het eerst hardop zei. Het was tegen mijn oom in Portugal die met mij mee zou gaan. Ik had m’n plannen al eerder bijgesteld toen ik een paar dagen ziek op bed lag. Ik kon wel mee in een minder snelle groep. Toen ik aan het einde van de week een dokter raadpleegde, diagnose: buikgriep, medicijn: uitzieken, werd het me steeds meer duidelijk. Een grote teleurstelling! De schaatstocht op de Weißensee zit er dit jaar helaas niet in voor mij. Inmiddels heb ik dankzij jullie mijn doelbedrag voor het goede doel dik gehaald. Meer dan € 7.500- staat op de teller. Daar ben ik natuurlijk heel dankbaar voor. Ik beloofde een prestatie. Die moet er natuurlijk ook komen. Op het fantastische initiatief van m’n schaats-/fietsvriend Dirk ga ik op zondag 8 maart samen met een groep 200 km rijden op IJsbaan de Meent in Alkmaar. Enige voorbehoud is dat het weer meezit. (En m’n gezondheid uiteraard😇). Hier zitten ook voordelen aan: Het is lekker dichtbij en open voor publiek!Kun je goed schaatsen? Schaats dan (een gedeelte) met ons mee. Maar nu eerst maar eens goed uitzieken, want ik ben er nog lang niet.