LONG distance

René Schuurman

( 200 km )

Raised

6.189
111% reached of my target amount €5.555
Closed You can't donate anymore

Na 4 keer deelgenomen te hebben aan de Skate4Air Classic op de Weissensee in 2013, 2014, 2015 en 2016, in 2017 vol enthousiasme de hele dag foto’s te hebben gemaakt bij de “watereditie” 😬 van de Classic, en in 2018 de Skate4Air Daylight Challenge in Zweden te hebben geschaatst, wil ik mijn inzet graag tonen bij de jubileum editie: 10 jaar Skate4Air 👍🏻✅ in 2020. Ik ga dus voor de zesde keer schaatsen, voor de zesde keer sponsoring werven. Het is nog altijd prachtig om te zien hoe graag mensen bereid zijn om een bijdrage te leveren met een donatie💪🏻.

Ik ga weer mijn stinkende best doen om de 200km te volbrengen, maar het eigenlijke doel zit in de euro’s: met zoveel mogelijk geld de mogelijkheid scheppen om van CF een chronische ziekte te maken. Het woord terminaal moet voltooid verleden tijd worden. Mij hoef je dus niet te motiveren. Jij kunt fictief met mij mee schaatsen door mij te steunen met een donatie. Van eerdere deelnames weet ik dat dit oprecht veel met mij doet wanneer je er even doorheen zit. Ik doe, ijs en weder dienende, ongeveer 11 uur over de 200km, dus een dipje komt in die uren zeker voorbij. De medaille bij de finish is voor mij, de glorie en de daarbij behorende sponsorgelden zijn voor de strijd tegen CF! 

Help jij mij mee in deze strijd? Ontzettend veel dank en respect voor jouw steun🤘🏻👍🏻. Mijn verzoek om sponsoring is goedbedoeld en oprecht. Jouw sponsoring is geweldig en niet zomaar vanzelfsprekend. Mede namens Skate4Air dus heel erg veel dank!!

Sportieve groeten, René 

Available activities:

  • 200 km
  • 175 km
  • 150 km
  • 100 km
  • 50 km (only for CF patients)
  • Ik help als vrijwilliger