Philippine van der Flier

Steun mee op de Weissensee!

( 200 km | Member of team: Team ABN AMRO )

More information

Op 2 februari 2018 schaats ik voor Skate4Air de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee in Oostenrijk. Naast dat ik hiermee iets onderneem dat volledig buiten mijn comfortzone ligt en dus een grote persoonlijke uitdaging is, steun ik hiermee ook nog eens een fantastisch doel: onderzoek naar Cystic Fibrosis (Taaislijmziekte)! CF is een erfelijke ziekte met een beperkte levensverwachting. Onderzoek hiernaar heeft al veel opgebracht, maar vooralsnog is de ziekte niet te genezen.
Een heel mooi initiatief van Skate4Air dus en ik ben erg enthousiast dat ik hier onderdeel van uit mag maken. Wil jij mij steunen op de barre tocht op 2 februari? Laat dan een donatie achter via onderstaande gele knop en help mensen met CF op een betere toekomst! Ik ben je alvast ontzettend dankbaar!! 

Liefs, Philippine

Activity: 200 km

Available activities:

  • 200 km (67/175 available)
  • 150 km
  • 100 km
  • 50 km (only for CF patients)
  • Ik help als vrijwilliger
15
01/02/2018
20:02

Monique

View all
  View all
09/01/2018 | 20:26

De eerste 100km zit in de benen!

Al een paar maanden ben ik hard aan het trainen voor de grote tocht der tochten. Nooit gedacht dat ik het schaatsen zo leuk zou vinden. Inmiddels heb ik de techniek redelijk onder de knie en op mijn nieuwe klapschaatsen zijn de schaatslessen een feest! Een goede voorbereiding is het halve werk zeggen ze en daarom heb ik afgelopen weekend samen met collega's en andere Skate4Air deelnemers een tocht van 100km gemaakt op de baan van Flevonice. Ff feeling krijgen met natuurijs, in treintjes rijden en uberhaupt een aantal uur op je schaatsen staan, dat was het doel. Met een tempo van 20 km/u was dit stiekem vrij pittig. Uren achtereen dezelfde beweging, opkomende pijntjes en weinig rust zorgen er toch wel voor dat het stemmetje in je hoofd terrein wint. Ik deed me dan ook des te meer beseffen dat ik dit echt doe voor het goede doel: voor meer onderzoek naar Taaislijmziekte ga ik graag de mentale uitdaging aan!! Ik hoop dan ook de laatste weken nog wat meer sponsorgeld binnen te harken. Je kunt dus nog doneren, elk bedrag is meer dan welkom! Nog 3 weken volle focus op de trainingen en laat die 200 km maar komen, ik ben er (bijna) klaar voor!!!