Mieke Souverein

Ik schaats tot het niet meer nodig is!

( Ik ga zelf schaatsen )

More information

Samen met Skate4AIR verleg ik graag mijn grenzen om taaislijmziekte de wereld uit te helpen. Daarom schaats ik op 7 februari zo ver ik kan in de Daylight Challenge in Zweden.

Zweden, het land waar ik kennis heb mogen maken met de guurheid en de uitdagingen van de winter tijdens trektochten door sneeuwstormen. Zweden, het land waar ik ook een heel bijzonder mens en doorzetter tegen ben gekomen waar ik nog vele avonturen samen mee hoop te maken.
Dat zij en andere nog heel veel doelen mogen behalen. Dromen mogen hebben en mogen waarmaken. Een normaal leven.

Skate4AIR wil alle mensen met taaislijmziekte een kans op een normaal leven bieden. Onderzoek heeft nog een laatste zetje nodig. Tijdens de 10e editie halen we daarom geld op om onderzoek naar taaislijmziekte te versnellen.

Schaatsen tot het niet meer nodig is, dat is waar wij het voor doen!

Daar wil ik best voor leren schaatsen ;)

Activity: Ik ga zelf schaatsen

Available activities:

  • Ik ga zelf schaatsen (2/75 available)
  • Vrijwilliger bij de Classic en Daylight Challenge
  • Vrijwilliger Daylight Challenge
5
09/02/2020
10:14

JOIT software

View all
  View all
05/01/2020 | 23:00

Verslagje uitwaaiwandeling 4 en 5 januari - sponsoractie

Afgelopen weekend lekker uitgewaaid en tegelijk 180 euro opgehaald voor Skate4AIR dankzij twee groepen leuke, lieve, gezellige en mooie mensen! 🥰 Verzamelpunt was Natuurvriendenhuis Het Zeehuis, ooit een vakantiekolonie voor "bleekneusje". Deze stadskindjes kwamen aansterken aan de zee. De jeugdgezondheidszorg van toen. Ze waren op jonge leeftijd weken van huis. Maar de gezonde zeelucht deed hen goed.  Vanuit dit statige huis vol geschiedenis vertrekken we zaterdagmiddag voor een heerlijke tocht richting Egmond aan Zee. Op de terugweg hadden we nog een fikse wind op het strand naar de welverdiende warme chocolademelk. Je hebt altijd een stukje wind tegen 😅 Zondagochtend met een nieuwe groep over het strand op pad naar het uitzichtpunt de Kerf. Een bijzondere plek waar er bewust een gat is gemaakt in de duinen om zo de zee er doorheen de te laten breken en unieke flora en fauna te creëren. Terug lopen we via de dennen- en loofbossen die de dorpen er achter beschermen tegen het fijne zand hier. We keren terug naar Bergen aan Zee voor nog een kopje thee. 🤗😁👌