Hoe meer hoe beter!

Martin Pet

( Ik doe mee met de Daylight Challenge )

Raised

954
127% reached of my target amount € 750
Closed You can't donate anymore

Jochem heeft mij uitgenodigd om in Zweden een Wim Hof workshop te verzorgen de dag na de Daylight Challenge. Aangezien we natuurlijk een prachtige natuurdip kunnen doen in een speciaal voor ons gezaagd wak heb ik uiteraard toegezegd dit belangeloos te doen. En aangezien ik er dan toch ben, heb ik mij laten verleiden ook zelf deel te nemen aan de dagtocht.

En hoewel ik zeker sportief ben en in mijn ogen goed fit kom ik er de laatste weken achter dat dit een enorme uitdaging is, zowel fysiek als mentaal; Schaatsen is heerlijk, maar zeer belastend voor mijn tere rug, en ik ben als korte afstand atleet helemaal niet gewend lange duurinspanningen te doen. Minimaal 80% van mijn trainingen duren  tussen de 20 en 45 minuten, mijn langste training in 2019 was 2,5 uur, en ook de tien jaren ervoor heb ik waarschijnlijk geen enkele sportactiviteit langer dan 4,5 uur gedaan....

Negen en half uur schaatsen op 1 dag gaat dan dus ook een echte uitdaging worden, nog los van de mogelijke weersomstandigheden. Maar dat is niets vergeleken met de uitdagingen die een CF patient dagelijks aan moeten gaan. Daarom zet ik mij ook graag in om sponsorgelden binnen te halen voor onderzoek naar medicijnen, waarmee we mensen met taaislijmziekte een normaal leven kunnen geven. Over 10 jaar is is taaislijmziekte veranderd van een dodelijke ziekte naar een chronische ziekte. We zijn er nog niet en daarom ga ik zet ik me voor Skate4AIR. Samen schaatsen tot het niet meer nodig is.

Extra acties:

  1. Voor iedere donatie van minimaal €50 bak ik een appeltaart of boterkoek
  2. Voor iedere donatie van minimaal €100 ontvang je 1 gratis deelname aan een door mij gegeven Wim Hof Methode workshop

 

Available activities:

  • Ik doe mee met de Daylight Challenge (2/75 Available)
  • Vrijwilliger bij de Classic en Daylight Challenge
  • Vrijwilliger Daylight Challenge