Samen met mijn vader het ijs op tegen CF

Marcia Simpson

( Ik doe mee met de Daylight Challenge )

Raised

4.217
140% reached of my target amount € 3.000
Closed You can't donate anymore

Ik ben Marcia, 34 jaar en heb CF. 
Drie keer eerder heb ik aan het bijzondere Skate4Air avontuur deelgenomen. Omdat 2019 niet zo'n goed jaar was qua gezondheid, ga ik deze keer niet voor de kilometers, maar voor de algehele beleving. En bovenal hoop ik mijn vader bij te kunnen staan op de schaats. Dat zou ik echt heel bijzonder vinden. 

Het afgelopen jaar ben ik tijdens ziekenhuisopnames geconfronteerd met het grillige verloop van CF en meer dan anders, ook met de angst voor wat mogelijk nog komen gaat. Gelukkig was er de hoop waar ik me aan kon vasthouden! Namelijk nieuwe medicatie, dat de oorzaak aanpakt van CF. Dan komt er nu echt aan, voor een grote groep CF-patienten. Maar natuurlijk willen we dit voor iedereen!  Ik bijf het enorm bijzonder vinden welke bijdrage Skate4Air heeft geleverd en levert, aan de ontwikkeling hiervan. Daar ben ik de organisatie, de schaatsers en alle donateurs heel erg dankbaar voor. 

Mijn motivatie en passie voor schaatsen vormen de ideale combinatie om de ijzers weer onder te binden in het mooie Zweden. Ik heb er zin in!
Available activities:

  • Ik doe mee met de Daylight Challenge (2/75 Available)
  • Vrijwilliger bij de Classic en Daylight Challenge
  • Vrijwilliger Daylight Challenge