Ik ben een redelijk oude CF'er van 35 jaar, maar 35 jaar is NIET oud

Dit is de actie van Kim Pap-Morren

( Ik ga zelf schaatsen | Lid van team: Cysters & Buddy's )

Meer info
2.840 totaal opgehaald 3.000 Mijn doelbedrag

if you keep going you will see results, if you stop you won't!!

Ik kreeg de vraag om mee te doen aan Skate4AIR, een schaatstocht in Zweden voor het goede doel. Voor mij de ultieme motivatie om flink te blijven sporten. Aangezien sporten een groot onderdeel van mijn dagelijks leven is, om mijn gezondheid op peil te houden, grijp ik deze kans met beide handen aan. Op dit moment sport ik in de vorm van racefietsen, mountainbiken en krachttraining bij de fysio. Schaatsen is dus een volledig nieuwe discipline voor mij. Maar de basisconditie is er, dus we gaan ervoor! Met "we" bedoel ik in dit geval Ronald en ik, hij is mijn man en zal ook in deze uitdaging mijn steun en toeverlaat zijn. Samen zullen we in training gaan om het doel te bereiken. 

Maar zoals we allemaal weten, vraagt een actie om sponsorgeld

Met uw steun kan er geld opgehaald worden voor onderzoek naar nieuwe medicatie en behandelingen. CF kent verschillende mutaties en op dit moment zijn er volop ontwikkelingen op het gebied van medicatie, geschikt voor mijn mutatie. Zo'n onderzoek kost veel geld en u zult vast begrijpen dat ik hier graag mijn steentje aan wil bijdragen. Op dit moment schommelt mijn longinhoud rond de 55%. De nieuwe medicatie kan hier een groot verschil in maken. 

Ik heb mensen uit mijn omgeving gevraagd om mij in 5 woorden te omschrijven. De termen die daarin naar voren kwamen zijn; sociaal, spontaan, doorzetter, positief en sportief. Wat mij betreft de ideale ingrediënten om deze uitdaging met beide handen aan te grijpen. 

Om het sporten zo leuk mogelijk te houden, ben ik al vaker een uitdaging aangegaan. Zo heb ik de Nijmeegse Vierdaagse gelopen, de Amstel Gold Race gefietst, Mudmasters en de Alpe d'Huez beklommen. Ik kan dus uit ervaring spreken dat een sportuitdaging als deze de ideale motivatie is voor mij. 

Omdat ik deze uitdaging samen met Ronald aan ga, hebben we dus ook dubbel zoveel geld nodig. Hiervoor wil ik uw hulp vragen. Wilt u ons sponsoren en zo een bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven van heel veel CF patiënten?

 

 

Bekijk alle donateurs
25 16-03-2019 | 13:40 E. Van der Weerd autoschade
100 13-03-2019 | 13:10 Hameja bv
250 13-03-2019 | 09:38 yellow arrow Zet m op Kim! Met jouw instelling en doorzettingsvermogen ga je dit zeker redden.
600 11-03-2019 | 14:31 Anoniem
200 08-03-2019 | 19:40 Stichting Luid