Voor een langer en beter leven!

Johan van Dam

( 200 km )

Raised

6.221
124% reached of my target amount € 5.000
Closed You can't donate anymore

Hoi,

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn actiepagina!

Ik ben Johan, 37 jaar en CF-patiënt. Ik wil voor de tweede keer op de Weissensee gaan schaatsen om geld op te halen voor onderzoek naar CF. Omdat ik zelf CF heb, weet ik hoe belangrijk dit onderzoek is. De afgelopen jaren is er al veel winst geboekt, maar de gemiddelde CF-er wordt nog steeds maar 40. Dus daarom is jouw bijdrage nodig!

Om mijn lichaam in goede conditie te houden is sporten erg belangrijk. Hoe beter mijn conditie hoe meer energie ik heb. Sporten zonder doel vind ik moeilijk vol te houden. Nu heb ik een doel en wil de lat hoog leggen: Ik wil 200 km gaan schaatsen, dat is ongeveer 3 x mijn longfunctie (70 %), dus een grote uitdaging! Zeker als je bedenkt dat ik 10 jaar geleden in een rolstoel zat als ik langere stukken moest lopen. Wil je daar meer van weten, vraag het gerust, het is een bijzonder verhaal.

Ik investeer een hoop geld om mee te kunnen doen aan skate4air. Denk aan de reis, het verblijf, clinics, kleding, etc. Dat doe ik graag, maar zonder jouw hulp is die investering voor niets.

Dus mijn vraag aan jou is: Wil jij ook een steen(tje) bijdragen en een investering doen in een beter leven voor CF-ers?!? Alvast bedankt namens alle CF-ers!

Available activities:

  • 200 km (67/175 Available)
  • 150 km
  • 100 km
  • 50 km (only for CF patients)
  • Ik help als vrijwilliger