Jochem Uytdehaage

Genieten van zonsopgang tot zonsondergang

( Ik ga zelf schaatsen )

More information

De Daylight Challenge - een door mij bedacht idee in 2016, in de auto terug uit Oostenrijk. Na een geslaagde eerste editie in 2017 nu de 2e challenge in 2018.

Hoeveel kilometers kan ik rijden tussen zonsopgang en zonsondergang?
En ondertussen genieten van het mooise Zweedse landschap en de gezelligheid met elkaar... We zullen het gaan zien. Ik kijk er nu al weer naar uit!

Activity: Ik ga zelf schaatsen

Available activities:

  • Ik ga zelf schaatsen (26/90 available)
  • Vrijwilliger bij de Classic en Daylight Challenge
25
21/04/2018
16:50

Elly en Paul

View all
  View all
27/06/2017 | 18:46

Ik heb zin...

 Ja, ik heb nu al zin om naar Zweden te gaan! Wat was dit afgelopen jaar een mooie ervaring. Een idee dat bij mij is ontstaan, in de auto terug vanaf de Weissensee in 2016. Een ander event dan alleen maar een target van 200km. Schaatsen van zonsopgang tot zonsondergang. Kijken hoever je kan komen tijdens daglicht. Samen starten, maar vooral ook samen finishen, dat is wat de Daylight Challenge zo bijzonder maakt. Daarnaast ook het samen zijn op het park met alle huisjes waar iedereen slaapt en de luxe dat je zo vanaf jouw huisje naar het ijs kan lopen.  In 2017 zijn we met een groep samen vertrokken en samen na 208 km gefinisht. Hoe ver ik deze editie ga komen weet ik niet. De zon komt omhoog om 7.06 en verdwijnt om 16.25 dus ik heb straks 9 uur en 25 minuten om mijn kilometers te maken... Nu eerst maar eens goed de zomer doorkomen en fysiek weer fit worden. Zorgen dat mijn rug de tocht weer aan kan. Dat het een mooie (sport)zomer mag worden! Ciao, Jochem