Normal b6af32a8eafba6e4bec4ab821cbcb6ae1b5b67dd

Nieuwe uitdaging. Zelfde doel.

Jeroen Meijering

( Ik doe mee met de Daylight Challenge | Member of team: Team AbKoudhè! )

Raised

2.315
77% reached of my target amount € 3.000
Closed You can't donate anymore

Dank voor je interesse in mijn nieuwe avontuur voor Skate4Air!

 

Na een geweldige ervaring op de Weissensee in 2017 heb ik besloten om dit jaar een nieuwe uitdaging binnen Skate4Air aan te gaan: De Daylight Challenge op het Runnmeer in Zweden. Op 10 februari 2018 ga ik tussen zonsopkomst en zonsondergang (9 uur en 25 minuten) zoveel mogelijk kilometers schaatsen voor onderzoek naar genezing van Cystic Fibrosis (Taaislijmziekte). Zou het mogelijk zijn om ook in de prachtige Zweedse natuur de magische afstand van 200km te halen? Hiervoor zal ik beduidend harder moeten schaatsen dan vorig jaar… Groot verschil is ook dat we met een betrekkelijk klein aantal deelnemers (60-70) zullen rijden, dus meer kopwerk!

 

Onlangs was er het geweldige nieuws dat het medicijn Orkambi in het basispakket is opgenomen! Een mooie doorbraak in de strijd tegen CF, maar we zijn er helaas nog niet. Dit middel werkt namelijk bij ongeveer de helft van alle CF patiënten. Bij andere mutaties van Cystic Fibrosis is maatwerk nodig en precies daarop richt zich het onderzoeksprogramma waarvoor we schaatsen. Doel is een betaalbare behandeling op maat voor alle CF patiënten!

 

Steun het onderzoek door te doneren via de button op deze pagina. Je kunt ook loten (5 euro per stuk) kopen. Stuur me dan even een mail op jeroen@meijering.biz. De opbrengst van de loterij komt volledig ten goede aan de fundraising, want alle prijzen zijn namelijk gesponsord.

 

Alvast heel veel dank!

 

Jeroen


Available activities:

  • Ik doe mee met de Daylight Challenge (26/90 Available)
  • Vrijwilliger bij de Classic en Daylight Challenge