Jannie Verhage

Het ijs op voor lucht!

( Ik ga zelf schaatsen | Member of team: Cysters & Buddy's )

Donate now
More information

Na het geweldige avontuur tijdens de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee in 2015, heb ik besloten dit volgende jubileumjaar van Skate4AIR weer mee te doen. En wel aan de Daylight Challenge op het Runnmeer in Zweden! Voor mij als (nu nog weinig schaatsende) CF-patiënt een heuse uitdaging. Een uitdaging waar ik, met een duidelijk doel voor ogen, veel energie in ga steken én ontzettend veel zin in heb!

Dat het mij überhaupt lukt om weer te sporten en te kunnen fantaseren over deelname aan dit mooie evenement heb ik te danken aan mijn donor. De held die mij bijna 7 jaar geleden het mooiste kado ooit schonk: Donorlongen! Dit moment veranderde mijn leven van constant ziek zijn en weinig kunnen, naar een leven vol energie! Een gevoel dat ik elke andere CF-patiënt gun. Maar dan liever niet met zo'n intensieve operatie. Nee, met médicatie.

En dat moment is gelukkig dichterbij dan ooit, baanbrekende medicatie is volop in ontwikkeling. Veel mooie resultaten worden nu al geboekt door behandeling met bijvoorbeeld Orkambi. Helaas zijn er bij CF verschillende DNA mutaties die elk een ander medicijn nodig hebben. Onderzoek en ontwikkeling is daarom nog steeds hard nodig en dat kost (helaas) veel geld.

Mááár daar gaan wij met behulp van Skate4AIR voor zorgen! Toch...? Ik doe het werk op de schaats, zorg jij dan voor een financieel steuntje in de rug?  


♥♥♥

Activity: Ik ga zelf schaatsen

Available activities:

  • Ik ga zelf schaatsen (7/75 available)
  • Vrijwilliger bij de Classic en Daylight Challenge
82,50
05/11/2019
15:48

Jannie

View all
  View all
19/08/2019 | 14:12

Puppy yoga door Lekker in je lijf Yoga

Aanstaande zaterdag 24 augustus organiseer ik samen met Lekker in je lijf Yoga uit Emmeloord een yogales met puppy's! Tijdens deze yogales word je vergezeld door een nest Australian Shepherd pups. Acht schattige zachte pups van 7 weken oud lopen vrij om je heen terwijl jij probeert om in je yoga positie te blijven. De les duurt een uur en zal bestaan uit een combinatie van verschillende soorten yoga. De les vindt plaats bij Kinderdagverblijf de Boerdrijopvang, Kalenbergerweg 2 in Luttelgeest. Meedoen kost 15 euro (voor Skate4AIR), opgeven kan via het facebookevenement of via info@lekkerinjelijfyoga.nl Meer info? Zie: https://www.facebook.com/events/391342935144339/ 💛