Eindelijk zelf de uitdaging aangaan ...

Irma Smeenge

( Ik doe mee met de Daylight Challenge )

Raised

2.144
85% reached of my target amount €2.500
Closed You can't donate anymore

Na 7 jaar als "coach" te hebben gefungeerd van diverse Skate4air deelnemers, ga ik nu eindelijk zelf de uitdaging van de Daylight Challenge aan. De Weissensee is prachtig, maar na jaren lijkt het ons ook top om Zweden te verkennen.

En dan niet te vergeten het goede doel (Cystic Fibrosis, taaislijmziekte) waar we voor schaatsen. Het is helaas nog steeds nodig om geld te genereren voor onderzoek naar taaislijmziekte, omdat er nog steeds mensen aan sterven. Met het geld dat er de afgelopen jaren al door Skate4air is opgehaald, zijn ontzettend veel nuttige onderzoeken gedaan. Hopelijk hoeven er binnen afzienbare tijd geen mensen meer te overlijden aan deze vreselijke ziekte. De gemiddelde levensverwachting is momenteel 40 jaar.

Overigens krijgen we al jaren de vraag of onze reis naar de Weissensee, de kleding e.d. ook afgaat van de donaties die we krijgen. Dit is uiteraard niet het geval, deze kosten komen voor onze eigen rekening. Dan is dat ook gelijk uit de wereld.

Via deze site kun je doneren. Verder verkoop ik eigen gemaakte vogeltaarten en aapjes. Wil je een vogeltaart of aapjes bestellen, dan hoor ik het graag. De opbrengst hiervan gaat uiteraard naar CF.  

Alvast hartelijk dank voor jullie steun op welke manier dan ook.

Available activities:

  • Ik doe mee met de Daylight Challenge (26/90 Available)
  • Vrijwilliger bij de Classic en Daylight Challenge