De weg is nog lang - We hebben al zoveel bereikt!

Harald van Engelen

( 200 km )

Raised

150
3% reached of my target amount €5.000

Still to go:

Vandaag viel er een mooie kaart op de deurmat: Skate4AIR - Op weg naar genezing

Een hoopvolle boodschap!

Er zijn nu 10 Skate4AIR-edities geweest. Als gezin hebben we mogen meemaken welke grote stappen er zijn gezet naar een beter en langer leven voor mensen met taaislijmziekte, ofwel cf (cystic fibrosis).

Bij de eerste editie was onze jongste dochter Senna 9 maanden oud. Skate4AIR gaf ons gezin de mogelijkheid om ons in te zetten voor de best mogelijke toekomst voor ons meisje. Samen schaatsen geeft saamhorigheid, het gevoel dat je iets aan kunt doen.

Senna is nu 12 jaar. Ze is net begonnen op de middelbare school en haar leven is sinds 3 jaar lichter geworden doordat ze gebruik kan maken van baanbrekende medicatie. Een schril contrast met de eerste 9 jaar van haar leven, wat een aaneenschakeling was van veel medicatie, eetproblemen, ziekenhuisopnames en áltijd dreigende gevaren van nieuwe infecties.

Er is nog een lange weg te gaan. En Skate4AIR zegt: We gáán voor genezing! Voor álle mensen met cf. De medische ontwikkelingen zijn er, alle donateurs van Skate4AIR dragen hun steentje bij.

Dus natuurlijk heb ik me ingeschreven voor mijn 11e editie van Skate4AIR. Al dacht ik dat mijn abonnement na 10 deelnames automatisch verlengd zou worden :)

PS Op de foto zie je de finish van ons gezin bij de laatste Skate4AIR-editie van Skate4AIR. Laura (toen 12) en Senna (toen 10) schaatsten maar liefst 100 kilometer. Een hoopvol teken dat er veel mogelijk is!

Available activities:

  • 200 km
  • 150 km
  • 100 km
  • 50 km (only for CF patients)