Op herhaling in Zweden. Nog meer Km's en donaties?

Guido Anninga

( Ik doe mee met de Daylight Challenge | Member of team: All4-Air-4All )

Raised

1.000
100% reached of my target amount €1.000
Closed You can't donate anymore

Na de ervaring op de Weissensee en de 1st edition in Zweden, ga ik wederom de strijd aan op het Runn-meer om zoveel mogelijk kilometers te schaatsen.

In de '1st Edition' in ben ik tot 185Km gekomen in 8uur en 46 minuten tijd. Gaat het me lukken om deze editie over de 200Km te komen? Dat zou voor mij een fantastastische prestatie zijn.

Het gaat niet om mijn prestatie, maar om de strijd tegen Cystic Fibrosis

Het gaat natuurlijk niet om mijn prestatie. Ik ben gelukkig in staat om mijn gezonde lijf op het ijs in te zetten in de strijd tegen CF (taaislijmziekte) en hierdoor een steentje bij te dragen aan deze complexe erfelijke ziekte aan de longen.

Helaas overlijden nog veel jonge mensen aan deze ziekte. De complexiteit betekent dat er voor een groot aantal patiënten een mix van medicijnen op maat moeten worden gemaakt. De complexiteit, en daardoor het beperkte aantal vergelijkbare patiënten, maakt helaas ook dat deze ziekte niet interessant genoeg is voor de geneesmiddelenindustrie waardoor er andere funding nodig is om verder onderzoek in de behandelmethodieken mogelijk te maken.

Wil je me helpen in de strijd tegen CF?

Hoewel ik begrijp dat er veel acties voorbij komen waar er financiële steun wordt gevraagd, doe ook ik nu weer een beroep op jullie vrijgevigheid en hoop op jullie steun.

Mocht je een financiële bijdrage willen leveren (groot of klein) dan kan dat heel eenvoudig via door te doneren via de button op deze pagina.

Wil je in plaats van een pure donatie mee doen aan de loterij van Skate4Air. Dan kan dat uiteraard ook. Loten kosten € 5,- per stuk. Geef dan bij de donatie op mijn pagina even aan dat je mee wilt doen aan de loterij en dan zorg ik dat je de loten ontvangt. Kijk op de loterijpagina van de website van Skate4Air welke mooie prijzen je kunt winnen.

Op voorhand, namens de CF stichting, Skate4Air en vooral alle patiënten en familieleden, mijn oprechte dank.

Available activities:

  • Ik doe mee met de Daylight Challenge (26/90 Available)
  • Vrijwilliger bij de Classic en Daylight Challenge