Gijs Ligtenberg

all4-air-4all

( Ik ga zelf schaatsen | Member of team: All4-Air-4All )

More information

Na een prachtige ervaring 2 jaar geleden op de Weisenzee waar bij ik mezelf flink ben tegen gekomen ga ik dit jaar de uitdaging aan in Zweden.

Het hoofddoel: zo veel mogelijk geld op halen voor CF onderzoek door van zonsopgang tot ondergang zo veel mogelijk kilometers te schaatsen.

Het contact met Skate4Air is gekomen door dat mijn nichtje aan deze nare ziekte lijd, de impact die het op haar maar ook haar gezien/familie heeft is gigantisch. Een aantal maanden door moeten maken in het ziekenhuis in plaats van lekker naar school en vrij kunnen doen wat je wilt gun je niemand. Gelukkig is er steeds meer bekend over de ziekte en gaat het onderzoek mede door de financiële support van Skate4Air steeds sneller. Elke editie weer hopen we natuurlijk dat het geld wat we met zijn alle bij elkaar halen een klein stukje bijdraagt aan de oplossing voor deze ziekte.

Vanuit die gedachten zijn we 3 jaar geleden begonnen met schaatsen en ons ingeschreven bij Skate4Air, een organisatie die 100% input geeft om zo veel mogelijk geld op te halen onderzoek naar CF.

Activity: Ik ga zelf schaatsen

Available activities:

  • Ik ga zelf schaatsen (26/90 available)
  • Vrijwilliger bij de Classic en Daylight Challenge
100
24/02/2018
09:19

De Gouden

View all