Erika4air

Erika Bremer

( 200 km | Member of team: Team Tjas )

Raised

1.302
130% reached of my target amount €1.000
Closed You can't donate anymore

Ik ben Erika Bremer, 22 jaar, doe de opleiding fysiotherapie in Groningen en ben lid van de Groningense studenten schaatsvereniging Tjas. De afgelopen 2 jaar is er al een team van Tjas voor skate4air afgereisd naar de Weissensee. Beide keren was ik heel erg enthousiast maar was het studie technisch niet haalbaar. Dit jaar lukt dat wel! Al vanaf jongs af aan doe ik aan langebaanschaatsen en rijd ik wedstrijden van 500 tot 1500 meter. Maar dit jaar ruil ik de trainingen voor deze afstanden in voor Tourtrainingen om de alternatieve Elfstedentocht (200km) te volbrengen! Als groot schaatsliefhebber moet je toch ooit de (alternatieve) elfstedentocht hebben gereden en al helemaal als je deze afstand aflegt voor de strijdt tegen CF!  

Deze 200 km rijd ik voor onderzoek naar Cystic Fibrosis (taaislijmziekte), CF is een erfelijke en ongenezelijke ziekte, waarbij patiënten last hebben van taai slijm in voornamelijk hun longen en spijsverteringssysteem. Dit leidt tot terugkerende luchtweginfecties en beschadigingen van deze organen, wat uiteindelijk zorgt voor een verminderde longfunctie en het verminderde vermogen om voedingsstoffen op te nemen. Hierdoor is het voor hen dus een stuk minder vanzelfsprekend om een sportieve uitdaging aan te gaan.

Met 8 andere gemotiveerde Tjassers vormen wij het Tjas skate4air Team die 2 februari de uitdaging aan gaan. De komende maanden gaan wij veel schaatsen, fietsen, hardlopen en buikspierkwartieren om zo goed mogelijk aan de start te staan. Maar daarnaast zeker ook niet onbelangrijk: We gaan vooral veel acties voeren om zoveel mogelijk geld op te halen voor skate4air!

Help jij ons mee om het verschil te maken voor patiënten met CF door mij met zo veel mogelijk geld de finish te bereiken! Dit kan door mij te sponsoren! 

Iedere donatie helpt!!

Al het geld wat opgehaald wordt gaat rechtstreeks naar de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting om verder te kunnen onderzoeken naar CF zodat deze ziekte de wereld uit geholpen kan worden!

Alvast bedankt!

 

Available activities:

  • 200 km (67/175 Available)
  • 150 km
  • 100 km
  • 50 km (only for CF patients)
  • Ik help als vrijwilliger