Brenda Bisschop

My fight against CF!

( 100 km )

More information

Dit jaar help ik niet alleen mee in de organisatie, maar ga ik zelf ook het ijs op om te schaatsen! Mijn doel is 100km schaatsen; 'ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan'. Dit motto las ik afgelopen editie bij één van de deelnemers en ik vind het wel een hele mooie, toepasselijke spreuk!

Ik zet mij nu ook op deze manier in voor S4A omdat donaties heel hard nodig zijn, zodat er blijvend onderzoek gedaan kan worden naar nieuwe behandelingen voor CF. Het is onacceptabel dat wij, CF'ers, langzamerhand zullen stikken omdat we geen lucht krijgen!

ik hoop dat er op korte termijn een medicijn komt voor alle patiënten, zodat ook wij kunnen blijven genieten van dit mooie leven ( ook al doen wij CF'ers dat al als de beste! ;). Maar dat lukt niet zonder dat wij ons blijven inzetten voor Skate4AIR en de NCFS! 

So, do u wanna support me in my fight against Cystic Fibrosis? 

Activity: 100 km

Available activities:

  • 200 km (67/175 available)
  • 150 km
  • 100 km
  • 50 km (only for CF patients)
  • Ik help als vrijwilliger
7
17/03/2018
02:04

Elisa

View all
  View all
02/10/2017 | 17:27

Gerrie Knetemann Classic - 45km!

Op 10 september 2017 heb ik 45 km gefietst met de Gerrie Knetemann Classic, inclusief start en finish in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Wat een mooie tocht! Het was zwaar, veel wind tegen, hoesten, benauwd. Maar toen we weer wat wind mee kregen was het goed te doen. Het plan was halverwege te stoppen voor een koffie, maar omdat ik het zwaar vond wilde ik doorrijden, deste eerder waren we binnen! :) Ik had pas 10 keer gefietst, nog nooit verder dan 40km. Dus dit was een goede training, met aan het einde een mooie medaille.