Normal 4cc70da10dbfb34bfcbf5da5c394b3f5f777056e

Nu kör vi!

Arnout Rutteman

( Ik doe mee met de Daylight Challenge )

Raised

1.946
129% reached of my target amount €1.500
Closed You can't donate anymore

 

Na afgelopen jaar een "tussenjaar" te hebben gehad ben ik nu vol in de voorbereiding op de volgende uitdaging met Skate4AIR. De redenen hiervoor lopen sterk uiteen maar dragen er allemaal aan bij dat ik dit jaar voor de 4e keer aan een startstreep ga staan in Skate4AIR kleding, met hopelijk een hoop sponsorgeld "op zak" (daar heb ik jullie voor nodig maar daar kom ik zo op), vastbesloten de eindstreep te gaan halen.

We zijn goed op weg, ik kan niet anders concluderen dan dat dit het geval is. Met medicijnen die werken voor een groot gedeelte van de CFers is een grote slag geslagen (maar de oorlog niet gewonnen). Aan de ene kant heeft die publiciteit en het aarzelen van een minister veel goed gedaan voor de zichtbaarheid van CF, de keerzijde is dat het eens te meer helder is geworden hoe fragiel de oplossing kan zijn.

Nu begint echter de uitdaging dat nu Orkambi in het basispakket zit er nog steeds een grote groep is die niets aan dit middel heeft. Deze groepen zijn echter heel divers. Het is als op de Weissensee waar de groep die de tocht in 7 en 8 uur kan uitrijden goed op weg is maar de 10 en 11 uurs groep nog door het 100 Km punt moeten komen (in de wetenschap dat de zwaarste kilometers nog niet achter de rug zijn). Dit is waarom ik zeker weer aan de start sta want Skate4AIR staat klaar voor elke groep, de ene is de tent nog niet uit of de pannenkoeken worden gepakt en de fleecedekens klaargelegd voor de mensen die het op dat moment ook écht nodig hebben. Skate4AIR gaat door tot de 11 uurs groep het licht uitdoet op de Weissensee wetende dat ze wederom een bijzondere prestatie hebben geleverd.

Voor mij is dit jaar de bijzondere prestatie om niet teveel te focussen op een afstand maar op de duur. Het maximale halen uit alle tijd die er tussen zonsopgang en zonsondergang gegeven is. Op deze pagina staat ook een financieel target maar ook hier wil ik graag het maximale halen en als collectief meer dan een half miljoen! Hierbij heb ik jullie keihard nodig, dat schaatsen ga ik voor trainen op de ijsbaan, dat doneren kan gewoon op deze pagina! 

Afgelopen jaar stond ik niet op het ijs en ik miste elke seconde van D-day. Dit jaar wordt anders dan alle andere edities waar ik ben geweest en toch ook hetzelfde. Minder lang, waarschijnlijk minder ver maar nog steeds hetzelfde doel en zo mogelijk nog meer gemotiveerd...

Available activities:

  • Ik doe mee met de Daylight Challenge (26/90 Available)
  • Vrijwilliger bij de Classic en Daylight Challenge