Skate4AIR daagt je uit met Move4AIR!

Move4AIR is een nieuw initiatief van Skate4AIR: virtueel sporten, met écht gemaakte kilometers. Iedereen kan meedoen met de uitdagende challenges en zijn of haar grenzen verleggen in vier verschillende sporten. Pak de fiets, trek je hardloop- of wandelschoenen aan, of bind de skeelers onder en kom in beweging!

 De impact van het coronavirus is groot. Vooral op mensen met taaislijmziekte en hun omgeving. Daarom willen we hen juist in deze onzekere tijd steunen, door iedereen collectief in beweging te brengen. Apart van elkaar en toch verbonden. Samen gaan we de strijd aan tegen taaislijmziekte.

Doe met ons mee! Bekijk de website van Move4AIR voor meer informatie en schrijf je in!

Website Move4AIR

 

Skate4AIR editie 11: meer info volgt

Binnenkort maken we hier meer bekend over de 11e editie van Skate4AIR. Ondanks de onzekere periode waarin we nu verkeren, worden de plannen voor volgend jaar voorbereid. Dus houdt de website én onze social media kanalen goed in de gaten! 

 

Laatste nieuws omtrent Skate4AIR editie 11

 

Dinsdag 21 januari ging de jubileumeditie van Skate4AIR van start. Voor de tiende keer trotseerden we het ijs van de Weissensee. En een aantal weken later klonk op vrijdag 7 februari het startschot voor de Skate4AIR Daylight Challenge in Luleå. Ben je benieuwd hoe we het hebben gehad? Bekijk de aftermovie van Eye Movement Productions.

 

Lees meer Lees minder

Wil jij ook je grenzen verleggen en samen het ijs trotseren? Schaatsen tot het niet meer nodig is? Dit is je kans! Schrijf je nu in en geef mensen met taaislijmziekte de kans op een normaal leven.

  Bekijk alle
24/06/2020 | 11:00

Aanpassing programma Alternatieve Elfstedentocht 2021 en Skate4AIR editie 11

Het is nog te vroeg om met zekerheid te kunnen zeggen of Skate4AIR Classic editie 11 doorgaat. Wel zijn we druk bezig met organiseren, om die kans zo groot mogelijk te maken! Daarom staan we in goed contact met de organisatie van de Alternatieve Elfstedentocht.   Vandaag maakte de AEW bekend dat het programma voor 2021 wordt aangepast. De toertochten en wedstrijden worden in het programma van elkaar gescheiden. Dit om zoveel mogelijk mensen de kans te geven deel te nemen, op een zo veilig en verantwoord mogelijke manier. De wedstrijden worden in de eerste week georganiseerd en de toertochten in de tweede week. Daarbij wordt rekening gehouden met een maximum aantal deelnemers per toertocht.   Wat betekent dit voor Skate4AIR editie 11? De wedstrijden worden nu o.a. georganiseerd op dinsdag 19 januari 2021.   Juist de datum die wij op het oog hadden voor Skate4AIR. Daardoor zijn we genoodzaakt ons programma aan te passen. Wij beraden ons nu op de meest geschikte datum. Uiteraard is die nieuwe datum ook afhankelijk van de beschikbaarheid van accommodaties aan het meer.   We houden jullie op de hoogte en proberen zo snel mogelijk uitsluitsel te geven over verdere ontwikkelingen en de nieuwe datum   https://www.weissensee.nl/programma-2021-bekend-beinvloed-door-de-corona-crisis/
20
15/06/2020
12:23

Embrace The Human Cloud

Bekijk alle