De 10e editie van Skate4AIR zit erop!

Dinsdag 21 januari ging de jubileumeditie van Skate4AIR van start. Voor de tiende keer trotseerden we het ijs van de Weissensee. En een aantal weken later klonk op vrijdag 7 februari het startschot voor de Skate4AIR Daylight Challenge in Luleå. Ben je benieuwd hoe we het hebben gehad?Bekijk de aftermovies van Eye Movement Productions.

Naar de Skate4AIR live wall  Doneer nu!

Binnenkort maken we hier meer bekend over de 11e editie van Skate4AIR. Ondanks de onzekere periode waarin we nu verkeren, worden de plannen voor volgend jaar voorbereid. Dus houdt de website én onze social media kanalen goed in de gaten, zodat jij er volgend jaar weer bij kan zijn! 

 

Skate4AIR wil alle mensen met taaislijmziekte een normaal leven geven. Dat kan! Want medicijnen voor iedereen zijn binnen handbereik. Met het geld dat we ophalen, geven we onderzoek het laatste zetje.

Binnen 10 jaar kan taaislijmziekte veranderd zijn in een ziekte waar je oud mee kan worden. Tot dat zover is, blijven we schaatsen. Zo hard als we kunnen en zo ver als we kunnen. We schaatsen tot het niet meer nodig is! 

Lees meer Lees minder

Wil jij ook je grenzen verleggen en samen het ijs trotseren? Schaatsen tot het niet meer nodig is? Dit is je kans! Schrijf je nu in en geef mensen met taaislijmziekte de kans op een normaal leven.

  Bekijk alle
03/03/2020 | 11:20

Skate4AIR Reünie verplaatst

Beste Skate4AIR deelnemers, vrijwilligers, relaties en iedereen die betrokken is bij Skate4AIR,    Aanstaande vrijdag staat bij velen van jullie de Skate4AIR reünie van de 10e editie op de agenda. Met Skate4AIR willen we zoveel mogelijk geld ophalen voor iedereen met taaislijmziekte. Voor deze deelnemers en vrijwilligers zetten wij ons allen in, maar het is een kwetsbare groep als het gaat om virussen zoals corona.    Afgelopen dagen hebben wij de berichtgeving van het RIVM omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten gehouden. Waar een grote groep mensen bijeenkomt, wordt het risico op besmetting verhoogd en de gevolgen hiervan kunnen voor mensen met taaislijmziekte ernstiger zijn. Dit risico willen we natuurlijk uitsluiten. In samenspraak met de NCFS is daarom besloten om iedereen met taaislijmziekte te adviseren niet naar de reünie te komen.    Zonder deze groep belangrijke mensen, en natuurlijk hun aanhang, is onze Skate4AIR familie echter niet compleet. Daarom hebben we besloten de reünie te verzetten naar een nog nader te bepalen datum. We vinden het ontzettend jammer, maar uitstel is geen afstel! Er wordt een nieuwe datum geprikt om deze waanzinnige editie gezamenlijk af te sluiten en het nieuwe seizoen op te starten!    Bestuur en Organisatie Skate4AIR  
5
31/03/2020
21:51

Suzanne

Aan: Het ijs op voor lucht!
Bekijk alle