Volg de 10e editie van Skate4AIR

Vrijdag 7 februari klinkt om 07.14 uur het startschot van de Skate4AIR Daylight Challenge in Zweden. 71 deelnemers schaatsen tussen zonsopgang en zonsondergang zoveel mogelijk kilometers om geld in te zamelen voor onderzoek naar taaislijmziekte. 

Dinsdag 21 januari ging de jubileumeditie van Skate4AIR van start. Voor de tiende keer trotseerden we het ijs van de Weissensee. Ben je benieuwd hoe we het hebben gehad? Kijk dan op onze speciale live pagina.

Naar de Skate4AIR live wall

én bekijk de aftermovie van Eye Movement Productions.

 

Skate4AIR wil alle mensen met taaislijmziekte een normaal leven geven. Dat kan! Want medicijnen voor iedereen zijn binnen handbereik. Met het geld dat we ophalen, geven we onderzoek het laatste zetje.

Binnen 10 jaar kan taaislijmziekte veranderd zijn in een ziekte waar je oud mee kan worden. Tot dat zover is, blijven we schaatsen. Zo hard als we kunnen en zo ver als we kunnen. We schaatsen tot het niet meer nodig is! 

Lees meer Lees minder

Wil jij ook je grenzen verleggen en samen het ijs trotseren? Schaatsen tot het niet meer nodig is? Dit is je kans! Schrijf je nu in en geef mensen met taaislijmziekte de kans op een normaal leven.

Inschrijven
  Bekijk alle
12/12/2019 | 17:00

In het pak: Jannie Verhage

Behoefte aan inspiratie om je verhoogde sponsorbedrag te behalen? Jannie heeft het voor je. Lees hoe zij de kas spekt met haar creatieve acties in de ‘In het pak’ van deze maand: Hoe krijg je anderen zover om voor jouw goede doel geld op te halen? En hoe zorg je er zelf voor dat je veel geld in het laatje brengt? Vraag dat maar aan Jannie Verhage (33). De Emmeloordse schreef zich al vroeg in voor de Daylight Challenge in Zweden en zet dolenthousiast al haar creativiteit in om sponsors te werven. Jannie organiseerde onder meer een yogales met puppy’s. Haar gouden tip: “Brutaal durven zijn en enthousiast zijn over wat je doet. Dat werkt aanstekelijk.” Benieuwd naar het hele verhaal? Lees verder op de Skate4AIR website. 
10
28/01/2020
11:19
Bekijk alle