Schaatsen tegen taaislijmziekte

Skate4AIR wil alle mensen met taaislijmziekte een normaal leven geven. Dat kan! Want medicijnen voor iedereen zijn binnen handbereik. Met het geld dat we ophalen, geven we onderzoek het laatste zetje.

Binnen 10 jaar kan taaislijmziekte veranderd zijn in een ziekte waar je oud mee kan worden. Tot dat zover is, blijven we schaatsen. Zo hard als we kunnen en zo ver als we kunnen. We schaatsen tot het niet meer nodig is! 

De inschrijving voor de Skate4AIR Daylight Challenge is gesloten. Wil jij je er toch nog bij zijn? Neem dan contact op met de organisatie via info@skate4air.nl en dan zetten we je op een wachtlijst. 

Let op! Er zijn nog 11 plekken beschikbaar voor de Skate4AIR Classic in Oostenrijk, dus geef je snel op voor de 10e editie van Skate4AIR! 

Lees meer Lees minder

Wil jij ook je grenzen verleggen en samen het ijs trotseren? Schaatsen tot het niet meer nodig is? Dit is je kans! Schrijf je nu in en geef mensen met taaislijmziekte de kans op een normaal leven.

Inschrijven
  Bekijk alle
14/11/2019 | 21:14

In het pak: Team Eurofiber

Jan Martijn en Geert-Jan (Team Eurofiber) “Onrechtvaardig dat niet iedereen gewoon kan sporten”   Ze schaatsten in 2012 allebei de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee, maar toen kenden ze elkaar nog niet. Zeven jaar later zijn schaatsliefhebbers Jan Martijn Metselaar (48) en Geert-Jan Spelde (51) weer in Oostenrijk te vinden. Ditmaal zijn ze collega’s bij het bedrijf Eurofiber en schaatsen ze in hetzelfde team voor Skate4AIR: Eurofiber on Ice. Voor zowel Jan Martijn als Geert-Jan is het belangrijk dat hun inzet van concrete waarde is voor iedereen met taaislijmziekte. Daarnaast staat het sociale aspect van de tocht op de Weissensee hoog in hun schaatsvaandel. Benieuwd naar het hele verhaal van team Eurofiber? Lees verder...
10
20/11/2019
22:25
Bekijk alle