De 10e editie van Skate4AIR zit erop!

Dinsdag 21 januari ging de jubileumeditie van Skate4AIR van start. Voor de tiende keer trotseerden we het ijs van de Weissensee. En een aantal weken later klonk op vrijdag 7 februari het startschot voor de Skate4AIR Daylight Challenge in Luleå. Ben je benieuwd hoe we het hebben gehad?Bekijk de aftermovies van Eye Movement Productions.

Naar de Skate4AIR live wall  Doneer nu!

Binnenkort maken we hier meer bekend over de 11e editie van Skate4AIR. Ondanks de onzekere periode waarin we nu verkeren, worden de plannen voor volgend jaar voorbereid. Dus houdt de website én onze social media kanalen goed in de gaten, zodat jij er volgend jaar weer bij kan zijn! 

 

Skate4AIR wil alle mensen met taaislijmziekte een normaal leven geven. Dat kan! Want medicijnen voor iedereen zijn binnen handbereik. Met het geld dat we ophalen, geven we onderzoek het laatste zetje.

Binnen 10 jaar kan taaislijmziekte veranderd zijn in een ziekte waar je oud mee kan worden. Tot dat zover is, blijven we schaatsen. Zo hard als we kunnen en zo ver als we kunnen. We schaatsen tot het niet meer nodig is! 

Lees meer Lees minder

Wil jij ook je grenzen verleggen en samen het ijs trotseren? Schaatsen tot het niet meer nodig is? Dit is je kans! Schrijf je nu in en geef mensen met taaislijmziekte de kans op een normaal leven.

  Bekijk alle
23/04/2020 | 17:00

Skate4AIR draagt bij aan longfunctiemeter thuis

Zonder dat we het wisten, hebben we ook hiervoor geschaatst: longfunctiemeters voor thuis! Mede dankzij een financiële bijdrage van Skate4AIR hebben het Radboudumc en de NCFS dit kunnen realiseren. Mensen met taaislijmziekte kunnen daardoor binnenkort thuis een longfunctiemeter verwachten.   De longfunctiemeter bespaart een bezoek aan het ziekenhuis, terwijl toch de longfunctie gecontroleerd kan worden. Wel zo belangrijk in deze coronacrisis, waarin we allemaal extra voorzichtig moeten zijn. We zijn ongelofelijk trots op alle Skate4AIR deelnemers die dit mogelijk hebben gemaakt. Onze deelnemers met taaislijmziekte vertellen je graag zelf hoe blij ze hiermee zijn!   Meer weten over dit mooie project en welke CF-centra precies meedoen? Bekijk hier het nieuwsbericht van de NCFS. 
50
27/05/2020
20:36

Anoniem

Bekijk alle